Таг: Отиња

ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДИ БРАНАТА НА РЕКАТА ОТИЊА КАЈ ШТИП

ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДИ БРАНАТА НА РЕКАТА ОТИЊА КАЈ ШТИП

Браната на реката Отиња кај Штип која се гради по течението во месноста Ќемер е големо градилиште. Изминатите десетина дена големи камиони превезуваа ...
МИНИСТЕРОТ БОЧВАРСКИ НАЈАВИ ДЕКА ШТИП ПО ПОЛОВИНА ВЕК ВЕТУВАЊА ЌЕ ДОБИЕ БРАНА НА ОТИЊА

МИНИСТЕРОТ БОЧВАРСКИ НАЈАВИ ДЕКА ШТИП ПО ПОЛОВИНА ВЕК ВЕТУВАЊА ЌЕ ДОБИЕ БРАНА НА ОТИЊА

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски уште додека беше градоначалник на Штип најави дека интензивно се работи на изградба на брана на рекат ...
КОЛАТА НА ЕКСДИРЕКТОРОТ НА „БЕТОН – ШТИП“ 24 ЧАСА СЕ ИЗВЛЕКУВАШЕ ОД РЕКАТА ОТИЊА

КОЛАТА НА ЕКСДИРЕКТОРОТ НА „БЕТОН – ШТИП“ 24 ЧАСА СЕ ИЗВЛЕКУВАШЕ ОД РЕКАТА ОТИЊА

По речиси 24 часа од вчерашниот инцидент, дури денеска околу пладне специјални кранови го извлекоа возилото на поранешниот директор на градежното прет ...
ЕКСДИРЕКТОРОТ НА „БЕТОН – ШТИП“, СВЕДОК НА СЈО ЗА „СКОПЈЕ 2014“, СО КОЛАТА ПАДНА ВО РЕКАТА ОТИЊА

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА „БЕТОН – ШТИП“, СВЕДОК НА СЈО ЗА „СКОПЈЕ 2014“, СО КОЛАТА ПАДНА ВО РЕКАТА ОТИЊА

Поранешниот директор на  градежното претпријатие„ Бетон - Штип“ Илија Бреслиски,  сведок на СЈО во случајот „Тендери“ за проектот „Скопје 2014“, денес ...
4 / 4 НАПИСИ