Таг: Паркинсонова болест

ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ТРИ МЕСЕЦИ НЕ СПРОВЕДУВА СУДСКА ПРЕСУДА ЗА ОПЕРАЦИЈА ВО СТРАНСТВО НА НЕПОДВИЖНО ЛИЦЕ СО ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ, ГО УБЕДУВААТ ДЕКА НЕ ИМ ДОСТАВИЛ ДИЈАГНОЗА

ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ТРИ МЕСЕЦИ НЕ СПРОВЕДУВА СУДСКА ПРЕСУДА ЗА ОПЕРАЦИЈА ВО СТРАНСТВО НА НЕПОДВИЖНО ЛИЦЕ СО ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ, ГО УБЕДУВААТ ДЕКА НЕ ИМ ДОСТАВИЛ ДИЈАГНОЗА

Седнат на под во мала соба во куќа над стрмен пат, потпрен на кревет, тешкоподвижниот Орце Димитров од Кратово, кому на 38-годишна возраст му е дијагн ...
ДАНСКИОТ РЕЖИСЕР ЛАРС ФОН ТРИР ИМА ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ

ДАНСКИОТ РЕЖИСЕР ЛАРС ФОН ТРИР ИМА ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ

Данскиот режисер Ларс фон Трир има Паркинсонова болест, објави неговата продукциска куќа Зентропа. 66-годишниот режисер се лекува и ќе може да го завр ...
2 / 2 НАПИСИ