Таг: парно

1 2 3 6 10 / 53 НАПИСИ
ЗА 35 ОТСТО ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ И ФИРМИТЕ ВО СКОПЈЕ

ЗА 35 ОТСТО ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ И ФИРМИТЕ ВО СКОПЈЕ

За околу 35% ќе се намалат февруарските сметки за парно за училиштата, деловните корисници, јавните институции. Регулаторната комисија за енергетика ( ...
ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ЗА КОМПАНИИТЕ, РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА НЕДЕЛАВА ЌЕ ДОНЕСЕ НОВА ОДЛУКА

ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ЗА КОМПАНИИТЕ, РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА НЕДЕЛАВА ЌЕ ДОНЕСЕ НОВА ОДЛУКА

Ќе се намали цената на парното за компаниите и институциите во Скопје. Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) неделава ќе донесе нова цена на парн ...
ПАРНОТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ ПОСКАПИ ЗА 4,5 ОТСТО, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ НА ПРОСЕЧНА СМЕТКА ОД 1.800 ЗГОЛЕМУВАЊЕТО Е 80 ДЕНАРИ

ПАРНОТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ ПОСКАПИ ЗА 4,5 ОТСТО, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ НА ПРОСЕЧНА СМЕТКА ОД 1.800 ЗГОЛЕМУВАЊЕТО Е 80 ДЕНАРИ

Цената на парното греење во Скопје од 1 ноември ќе поскапи за 4,51 отсто. Тоа, според пресметките на Регулаторната комисија за енергетика, значи дека ...
ВОДНО ОСТАНА БЕЗ ПАРНО ОТИ ДРЖАВАТА ГО ПРОДАЛА ЗЕМЈИШТЕТО ПОД ТОПЛАНАТА

ВОДНО ОСТАНА БЕЗ ПАРНО ОТИ ДРЖАВАТА ГО ПРОДАЛА ЗЕМЈИШТЕТО ПОД ТОПЛАНАТА

На старата топлана во населбата Водно во Скопје поставени се знаци за забранет пристап до објектот, поставени на оградата, испишани на англиски јазик ...
АРСОВСКА ДА ГО ПОПРАВИ МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ГРАЃАНИТЕ НЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ПЛАЌААТ ПОСКАПО ПАРНО ОТИ ТОПЛОВОДОТ НЕ Е ВО ФУНКЦИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

АРСОВСКА ДА ГО ПОПРАВИ МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ГРАЃАНИТЕ НЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ПЛАЌААТ ПОСКАПО ПАРНО ОТИ ТОПЛОВОДОТ НЕ Е ВО ФУНКЦИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски ја повикува градоначалничката Данела Арсовска да се фати за работа и да го сани ...
ВО ПОЖАРОТ НА СКОПСКИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ ОШТЕТЕНА ТОПЛОВОДНА ЦЕВКА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ВЕДНАШ ДА СЕ САНИРА ОТИ НЕМА ДА ПРИЗНААТ ЗГОЛЕМЕНИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА ТОПЛАНАТА

ВО ПОЖАРОТ НА СКОПСКИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ ОШТЕТЕНА ТОПЛОВОДНА ЦЕВКА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ВЕДНАШ ДА СЕ САНИРА ОТИ НЕМА ДА ПРИЗНААТ ЗГОЛЕМЕНИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА ТОПЛАНАТА

Во пожарот на мостот „Беласица“ во Скопје оштетен е топловодот преку кој се пренесува топлинска енергија од ТЕ-ТО до топланата Запад. Претседателот на ...
СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ СКАРАА КАКО ДА СЕ ГРЕЕ ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И КОЈ ТРЕБА ДА ГО ПОПРАВИ ДЕФЕКТОТ

СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ СЕ СКАРАА КАКО ДА СЕ ГРЕЕ ГРАДИНКА ВО БИТОЛА И КОЈ ТРЕБА ДА ГО ПОПРАВИ ДЕФЕКТОТ

Општина Битола и детската градинка „Естреја Овадија Мара“ не можат да најдат заедничко решение за проблемот со загревање на градинката „Колибри“ во на ...
КОРИСНИЦИТЕ НА „ЖЕЛЕЗАРСКОТО“ ПАРНО ЌЕ НЕМААТ ГРЕЕЊЕ 24 ЧАСА НА ДЕН, ТУКУ ОД 6 ДО 22 ЧАСОТ КАКО ЦЕЛО СКОПЈЕ

КОРИСНИЦИТЕ НА „ЖЕЛЕЗАРСКОТО“ ПАРНО ЌЕ НЕМААТ ГРЕЕЊЕ 24 ЧАСА НА ДЕН, ТУКУ ОД 6 ДО 22 ЧАСОТ КАКО ЦЕЛО СКОПЈЕ

Корисниците на таканареченото „железарско“ парно во населбите Автокоманда ќе немаат греење 24 часа на ден како досега туку од 6 до 22 часот. Од ЕСМ ве ...
ЕСМ ЌЕ ГО ПРЕЗЕМЕ УПРАВУВАЊЕТО СО ТОПЛАНАТА „СЕВЕР“

ЕСМ ЌЕ ГО ПРЕЗЕМЕ УПРАВУВАЊЕТО СО ТОПЛАНАТА „СЕВЕР“

ЕСМ ќе го преземе управувањето и со скопската топланата „Север“. Од почетокот на грејната сезона топланата има постојано проблеми со испораката на топ ...
СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „ПЕЛАГОНИЈА“ И ЗГРАДАТА ДО НЕГО НЕМААТ ПАРНО ОТИ ДИРЕКТОРОТ НЕ ДАВА ЕКИПИ НА ЕСМ ДА ВЛЕЗАТ ВО ЗГРАДАТА И ДА ПУШТАТ

СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „ПЕЛАГОНИЈА“ И ЗГРАДАТА ДО НЕГО НЕМААТ ПАРНО ОТИ ДИРЕКТОРОТ НЕ ДАВА ЕКИПИ НА ЕСМ ДА ВЛЕЗАТ ВО ЗГРАДАТА И ДА ПУШТАТ

Студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје и зградата до него уште немаат парно, бидејќи на екипите на ЕСМ Дистрибуција на топлина не им се дозволува да ...
1 2 3 6 10 / 53 НАПИСИ