Таг: пензионерка

НЕ МИ ФАЛИ СЦЕНАТА, ЗАСЛУЖИВ ДА СПИЈАМ ДО ПЛАДНЕ, ВЕЛИ ПЕНЗИОНЕРКАТА ТИНА ТАРНЕР

НЕ МИ ФАЛИ СЦЕНАТА, ЗАСЛУЖИВ ДА СПИЈАМ ДО ПЛАДНЕ, ВЕЛИ ПЕНЗИОНЕРКАТА ТИНА ТАРНЕР

Седумдесет и деветгодишната музичка дива Тина Тарнер веќе десет години не пее, не танцува ниту сака да се дотерува. Но, големата пејачка е актуелна пе ...
66-ГОДИШНА ПЛАНИНАРКА ОД СКОПЈЕ СЕ ИСКАЧИ НА ТРИГЛАВ ВО ЗИМСКИ УСЛОВИ СРЕДЕ ЛЕТО

66-ГОДИШНА ПЛАНИНАРКА ОД СКОПЈЕ СЕ ИСКАЧИ НА ТРИГЛАВ ВО ЗИМСКИ УСЛОВИ СРЕДЕ ЛЕТО

Седум планинари на планинарското друштво „Бистра“ од Скопје на чело со планинарскиот инструкторот и водич Горан Срезовски и 66-годишната пензионерка С ...
ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

Протестот на Шарената револуција пред Собрание заврши со шарена пензионерка. Таа застана до специјалната единица за боење и ги замоли да и дозволат  д ...
3 / 3 НАПИСИ