Таг: перцепција на корупција

ИМУНИТЕТ НА СТАДО

ИМУНИТЕТ НА СТАДО

Ве малтретираат? Таква ви била среќата. ...
СУДИИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ НАЈКОРУМПИРАНИ СПОРЕД ИЗВЕШТАЈОТ НА МЦМС

СУДИИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ НАЈКОРУМПИРАНИ СПОРЕД ИЗВЕШТАЈОТ НА МЦМС

На прво место по корупција се судовите и обвинителството, а на второ место докторите и вработените во администрацијата, стои во извештајот за проценка ...
2 / 2 НАПИСИ