Таг: пешачка патека

КОЛИТЕ ЈА УКРАДОА НОВАТА ПЕШАЧКА ПАТЕКА НА ЕЗЕРО МЛАДОСТ, ПОЛИЦИЈАТА НЕ КАЗНУВА

КОЛИТЕ ЈА УКРАДОА НОВАТА ПЕШАЧКА ПАТЕКА НА ЕЗЕРО МЛАДОСТ, ПОЛИЦИЈАТА НЕ КАЗНУВА

Навиката која ја имаат дел од велешките возачи, да паркираат по тротоарите во градот, ја продолжија и на Езеро Младост. Деновиве, таму може да се види ...
ЌЕ СЕ ГРАДИ ПЕШАЧКА ПАТЕКА ДО ИЗВОРИТЕ НА БАБУНА ВО ПОДНОЖЈЕТО НА ЈАКУПИЦА

ЌЕ СЕ ГРАДИ ПЕШАЧКА ПАТЕКА ДО ИЗВОРИТЕ НА БАБУНА ВО ПОДНОЖЈЕТО НА ЈАКУПИЦА

До изворите на Бабуна ќе се прави пешачка патека. Нејзината должина е 1.650 метри, а широчина еден метар. Финансирана е од Швајцарската агенција за ра ...
НЕМА ВЕЌЕ ПАРКИРАЊЕ НА ТРОТОАРОТ СПРОТИ СОБОРЕН ХРАМ, ЌЕ ИМА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА

НЕМА ВЕЌЕ ПАРКИРАЊЕ НА ТРОТОАРОТ СПРОТИ СОБОРЕН ХРАМ, ЌЕ ИМА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА

На тротоарите на улицата Даме Груев и на дел од булеварот Партизански одреди спроти Соборениот храм нема да може да се паркираат возила. Град Скопје и ...
ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА НА ЖЕЛЕЗЕН МОСТ ВО ВЕЛЕС Е ОШТЕТЕНА И ОПАСНА ЗА МИНУВАЧИТЕ

ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА НА ЖЕЛЕЗЕН МОСТ ВО ВЕЛЕС Е ОШТЕТЕНА И ОПАСНА ЗА МИНУВАЧИТЕ

Дотраената ограда на Железен мост во Велес е опасна за пешаците, најмногу децата. Во еден дел, таа на повеќе места е оштетена и уништена од времето. Г ...
4 / 4 НАПИСИ