Таг: Петар Наумоски

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Перо Антиќ едногласно беше избран за нов претседател на Македонската кошаркарска федерација. Единствениот македонски кошаркар со НБА-кариера немаше ...
ВЛАДО ИЛИЕВСКИ ЌЕ ГО УРИВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ ПЕТАР НАУМОСКИ

ВЛАДО ИЛИЕВСКИ ЌЕ ГО УРИВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ ПЕТАР НАУМОСКИ

Еден од најдобрите македонски кошаркари Владо Илиевски и официјално ја почна борбата за уривање на актуелниот претседател на Македонската кошаркарска ...
КЛУБОВИТЕ ПОБАРАА СМЕНА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КОШАРКАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ПЕТАР НАУМОСКИ

КЛУБОВИТЕ ПОБАРАА СМЕНА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КОШАРКАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ПЕТАР НАУМОСКИ

Дванаесет клубови, меѓу кои и најтрофејните Работнички и МЗТ Скопје, доставија до Македонската кошаркарска федерација барање за Вонредно собрание, на ...
3 / 3 НАПИСИ