Таг: плаќање по учинок

ВЛАДАТА ГИ УСВОИ ЗАКОНСКИТЕ ИЗМЕНИ ЗА ДИРЕКТНО ПРЕЗЕМАЊЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ОД ПРИВАТНИ ВО ДРЖАВНИ БОЛНИЦИ

ВЛАДАТА ГИ УСВОИ ЗАКОНСКИТЕ ИЗМЕНИ ЗА ДИРЕКТНО ПРЕЗЕМАЊЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ОД ПРИВАТНИ ВО ДРЖАВНИ БОЛНИЦИ

Владата вчера ги усвои измените на Законот за здравствена заштита, со кои треба да се укине плаќањето по учинок на докторите и да се избрише временска ...
ПРЕЗЕМАЊЕТО ЛЕКАРИ ОД ПРИВАТНИ ВО ДРЖАВНИ БОЛНИЦИ НЕМА ДА БИДЕ ВРЕМЕНСКИ ОГРАНИЧЕНО

ПРЕЗЕМАЊЕТО ЛЕКАРИ ОД ПРИВАТНИ ВО ДРЖАВНИ БОЛНИЦИ НЕМА ДА БИДЕ ВРЕМЕНСКИ ОГРАНИЧЕНО

Законските измени неопходни за да можат специјалисти од приватните болници директно со преземање да се вратат на работа во државните, се во владина пр ...
УЧИНОКОТ ЗА ЛЕКАРИТЕ ЌЕ ОСТАНЕ, НО НЕМА ДА ИМА КАЗНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

УЧИНОКОТ ЗА ЛЕКАРИТЕ ЌЕ ОСТАНЕ, НО НЕМА ДА ИМА КАЗНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

Плаќањето по учинок за лекарите, што го воведе поранешниот министер за здравство Никола Тодоров, сепак нема да се укине, туку само ќе се укинат казнит ...
МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ТАРАВАРИ ЌЕ ГИ УКИНЕ ПЛАЌАЊЕТО ПО УЧИНОК И ЕКОНОМСКИТЕ ДИРЕКТОРИ

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ТАРАВАРИ ЌЕ ГИ УКИНЕ ПЛАЌАЊЕТО ПО УЧИНОК И ЕКОНОМСКИТЕ ДИРЕКТОРИ

Министерот за здравство Арбен Таравари најави дека прво што ќе направи по преземање на секторот здравство е да укинување на плаќањето по учинок на лек ...
4 / 4 НАПИСИ