Таг: планинско трчање

ОХРИД ДОБИВА НОВА АТРАКЦИЈА – МАРАТОН НИЗ ГАЛИЧИЦА

ОХРИД ДОБИВА НОВА АТРАКЦИЈА – МАРАТОН НИЗ ГАЛИЧИЦА

Спортисти-љубители на природата од Охрид најавија дека ќе организираат маратон преку планината Галичица. Настанот под името „Охрид треил“ ќе се одржи ...
КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС ЌЕ СЕ ТРЧА УТРЕ ПО ОСМИ ПАТ

КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС ЌЕ СЕ ТРЧА УТРЕ ПО ОСМИ ПАТ

Љубителите на трчањето и на природата утре ќе се обединат на најголемиот настан во планинското трчање во Македонија, Крали Марко треилс, што ќе се одр ...
2 / 2 НАПИСИ