Таг: Пол Макартни

ЈАС НЕ ГО ИНИЦИРАВ РАСПАДОТ НА „БИТЛС“, ТУКУ ЛЕНОН, ОТКРИ ПОЛ МАКАРТНИ ПО 51 ГОДИНА

ЈАС НЕ ГО ИНИЦИРАВ РАСПАДОТ НА „БИТЛС“, ТУКУ ЛЕНОН, ОТКРИ ПОЛ МАКАРТНИ ПО 51 ГОДИНА

Распадот на „Битлс“ е еден од најанализираните во музичката историја. Кога пред 51 година Џон Ленон, Пол Макартни, Џорџ Харисон и Ринго Стар тргнаа се ...
НЕ ЈАДЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ КАКО МЕНЕ, ВЕЛИ ПОЛ МАКАРТНИ ВО БОЖИЌНАТА ПОРАКА

НЕ ЈАДЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ КАКО МЕНЕ, ВЕЛИ ПОЛ МАКАРТНИ ВО БОЖИЌНАТА ПОРАКА

Пол Макартни упати божиќна порака до своите фанови, порачувајќи им да не бидат како него. Седумдесет и шестгодишната легенда на „Битлс“ ја дополни сво ...
2 / 2 НАПИСИ