Таг: Поликарп Арсеновски

ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

„Заслужуваш добра работа“ е слоганот под кој неодамна беше лансирана www.thrivity.mk , иновативната алатка за пребарување (Search engine) за луѓето ко ...
1 / 1 НАПИСИ