Таг: политичари

1 213 / 13 НАПИСИ
ПОВЕЌЕ ПОЛИТИЧАРИ ОД УМЕТНИЦИ НА ОТВОРАЊЕТО НА „БРАЌА МАНАКИ“

ПОВЕЌЕ ПОЛИТИЧАРИ ОД УМЕТНИЦИ НА ОТВОРАЊЕТО НА „БРАЌА МАНАКИ“

Имаше повеќе политичари од уметници на свеченото отворање на 38. издание на Фестивалот на филмска камера „Браќа Манаки“ синоќа во Битола. Црвениот теп ...
ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГИ ЧЕКААТ ПОЛИТИЧАРИТЕ ВО КАМПОТ СПРОТИ СОБРАНИЕ ЗА ДА ИМ ГИ КАЖАТ ПРОБЛЕМИТЕ

ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГИ ЧЕКААТ ПОЛИТИЧАРИТЕ ВО КАМПОТ СПРОТИ СОБРАНИЕ ЗА ДА ИМ ГИ КАЖАТ ПРОБЛЕМИТЕ

Дваесетина лица со посебни потреби и нивните семејства од иницијативата „5 до 12“ утрово поставија камп во паркот Жена Борец спроти Собрание, со порак ...
САНКЦИИТЕ ЗА ПОЛИТИЧАРИ СЕРИОЗНО СЕ РАЗГЛЕДУВААТ, НАВЕСТИ ХОЈТ ЈИ

САНКЦИИТЕ ЗА ПОЛИТИЧАРИ СЕРИОЗНО СЕ РАЗГЛЕДУВААТ, НАВЕСТИ ХОЈТ ЈИ

Заканите за санкции кон одредени политичари во Македонија кои го блокираат демократскиот процес се можност што сериозно се разгледува, навести денеска ...
1 213 / 13 НАПИСИ