Таг: половина милион евра

САМО ДЕСЕТ ОД 138 СКОПСКИ ПАЛМИ ЈА ПРЕЖИВЕАЛЕ ЗИМАТА

САМО ДЕСЕТ ОД 138 СКОПСКИ ПАЛМИ ЈА ПРЕЖИВЕАЛЕ ЗИМАТА

Само десет палми ја преживеале скопската зима. Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ веќе втора недела ги пребројува оштетените дрвја. Од претприј ...

БИГ БЕН

1 Дали пред да дава изјава, советниците на премиерот Груевски му кажале какво соопштение издале и Белата куќа и Стејт департментот за неговите средби ...
2 / 2 НАПИСИ