Таг: „Полска школа на колаж“

ИЗЛОЖБАТА „ПОЛСКА ШКОЛА НА КОЛАЖ“ НА ЖМИЈЕВСКИ И АЛТХАМЕР СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МСУ

ИЗЛОЖБАТА „ПОЛСКА ШКОЛА НА КОЛАЖ“ НА ЖМИЈЕВСКИ И АЛТХАМЕР СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МСУ

Изложбата „Полска школа на колаж“ со дела од полскиот уметнички тандем Артур Жмијевски и Павел Алтхамер се отвора вечерва во 20.30 во Музејот на совре ...
1 / 1 НАПИСИ