Таг: поштенска марка

ИЗДАДЕНА ПОШТЕНСКАТА МАРКА „ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ – АЛПОРТ СИНДРОМ“, ПРВА ВО СВЕТОТ

ИЗДАДЕНА ПОШТЕНСКАТА МАРКА „ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ – АЛПОРТ СИНДРОМ“, ПРВА ВО СВЕТОТ

Филателијата на Македонска пошта денес ја издаде втората поштенска марка посветена на децата со ретки болести, односно марката „Деца со ретки болести ...
ОД МАКЕДОНСКИ ПОШТИ НЕ КАЖУВААТ КОЛКУ ПОШТЕНСКИ МАРКИ ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ ПРОДАДЕНИ

ОД МАКЕДОНСКИ ПОШТИ НЕ КАЖУВААТ КОЛКУ ПОШТЕНСКИ МАРКИ ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ ПРОДАДЕНИ

Од АД „Македонски пошти“ не кажуваат колку примероци се продадени од поштенската марка „Деца со ретки болести“, која беше промовирана пред една година ...
„МАКЕДОНСКА ПОШТА“ ИЗДАДЕ ПОШТЕНСКА МАРКА „ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ“, ПРВА ВО СВЕТОТ

„МАКЕДОНСКА ПОШТА“ ИЗДАДЕ ПОШТЕНСКА МАРКА „ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ“, ПРВА ВО СВЕТОТ

Поштенска марка „Деца со ретки болести“ денес беше промовирана од здружението на граѓани со ретки болести „Живот со предизвици“ и од АД „Македонска по ...
ПЕТТЕ КАПЕТАНИ ОД ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ МАТЕРИЈАЛИЗИРАНИ НА ПОШТЕНСКИ МАРКИ

ПЕТТЕ КАПЕТАНИ ОД ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ МАТЕРИЈАЛИЗИРАНИ НА ПОШТЕНСКИ МАРКИ

Фановите на „Ѕвездени патеки“ сега можат да ги искористат омилените ликови од Ѕвездената флота да испратат пошта, благодарение на новата колекција од ...
4 / 4 НАПИСИ