Таг: посмртница

ГО УБЕДУВАЛЕ СИНОТ ДЕКА ПОЧИНАТИОТ ТАТКО БИЛ ВОНБРАЧНО ДЕТЕ, ОТКАКО ВО УМРЕНИЦАТА МУ ГО ЗГРЕШИЛЕ ПРЕЗИМЕТО

ГО УБЕДУВАЛЕ СИНОТ ДЕКА ПОЧИНАТИОТ ТАТКО БИЛ ВОНБРАЧНО ДЕТЕ, ОТКАКО ВО УМРЕНИЦАТА МУ ГО ЗГРЕШИЛЕ ПРЕЗИМЕТО

Масовните поплаки од стотици граѓани што ги контактиравме се главно за згрешени изводи на родени што ги вадат од Управата, има премногу и за згрешени ...
БЕБЕ ОСТАНА БЕЗ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ 2 ГОДИНИ ОТИ МАТИЧНАТА СЛУЖБА ЈА ЗГРЕШИЛА ВЕНЧАНИЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ

БЕБЕ ОСТАНА БЕЗ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ 2 ГОДИНИ ОТИ МАТИЧНАТА СЛУЖБА ЈА ЗГРЕШИЛА ВЕНЧАНИЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ

Вадењето извод на родени, извод на венчани, како и посмртници од Управата за водење матични книги (УВМК), стана траума за граѓаните и уникатен пример ...
РОМАНЕЦ ИЗГУБИЛ СУДСКИ СПОР ДЕКА НЕ Е МРТОВ

РОМАНЕЦ ИЗГУБИЛ СУДСКИ СПОР ДЕКА НЕ Е МРТОВ

Суд во Романија го отфрлил тврдењето на еден маж дека е жив, откако тој официјално бил регистриран како починат. Портпаролката на судот  во североист ...
3 / 3 НАПИСИ