Таг: поврат на ДДВ

ОД СЛЕДНАТА ГОДИНА ЛИМИТОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДДВ КАЈ ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА ПОРАСНЕ ОД 1.800 НА 2.100 ДЕНАРИ ПО ТРИМЕСЕЧЈЕ

ОД СЛЕДНАТА ГОДИНА ЛИМИТОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДДВ КАЈ ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА ПОРАСНЕ ОД 1.800 НА 2.100 ДЕНАРИ ПО ТРИМЕСЕЧЈЕ

Управата за јавни приходи (УЈП) и Министерството за финансии ќе предложат законски измени со кои што максималниот износ за поврат на ДДВ на физички ли ...
ТИПИЧНО СДСМУВАЊЕ

ТИПИЧНО СДСМУВАЊЕ

1 Ама зошто вака негативно кон Владата? Па не може секој ден салата да ги правите. Не се тие боксерска вреќа за удирање. Па има разлика. На пример, ев ...
НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ, ТУКУ ЗА РАБОТА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ, ТУКУ ЗА РАБОТА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев апелираше до компаниите да прават храбри бизнис планови и да инвестираат во развој на економијата оваа година. Тој кажа дека граѓ ...
3 / 3 НАПИСИ