Таг: пречистителна станица

1 2 3 4 10 / 40 НАПИСИ
ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ И ЕУ СЕ ЗАГРИЖЕНИ ДЕКА АРСОВСКА И ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ НЕ РАБОТАТ НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ И ЕУ СЕ ЗАГРИЖЕНИ ДЕКА АРСОВСКА И ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ НЕ РАБОТАТ НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

Европските банки, Европската унија и домашните институции вклучени во проектот пречистителна станица за отпадни води се загрижени дека Град Скопје и Ј ...
ДАНЕЛА ЦЕЛ МЕСЕЦ КРИЕЛА ОД ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ И ЕУ ДЕКА ЈА РАЗРЕШИЛА РАКОВОДИТЕЛКАТА НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА, А НЕ ЗНАЕЛА НИТУ РАЗРЕШЕНАТА

ДАНЕЛА ЦЕЛ МЕСЕЦ КРИЕЛА ОД ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ И ЕУ ДЕКА ЈА РАЗРЕШИЛА РАКОВОДИТЕЛКАТА НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА, А НЕ ЗНАЕЛА НИТУ РАЗРЕШЕНАТА

Раководителката на проектната единица за пречистителната станица за отпадни води во Скопје од 200 милиони евра, еден месец била разрешена, а за тоа не ...
ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ ГО ЗАМРЗНАА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ ОТИ ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ГРАДОТ НЕ ДОАЃААТ НА СОСТАНОЦИТЕ

ЕВРОПСКИТЕ БАНКИ ГО ЗАМРЗНАА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ ОТИ ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ГРАДОТ НЕ ДОАЃААТ НА СОСТАНОЦИТЕ

Градоначалничката Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“ Драган Илиевски поставен од нејзе и понатаму го кочат проектот за изград ...
ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ НЕ БИЛА ОДРЖУВАНА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ЖАБЕНИ КАЈ БИТОЛА

ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ НЕ БИЛА ОДРЖУВАНА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ЖАБЕНИ КАЈ БИТОЛА

Во Индустриската зона „Жабени“ кај Битола дури две и пол години не била одржувана пречистителната станица која е во сопственост на самата зона, изјави ...
ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ОД 200 МИЛИОНИ ЕВРА, АРСОВСКА НЕ ОБЈАВИ НИТУ СВИКА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ОД 200 МИЛИОНИ ЕВРА, АРСОВСКА НЕ ОБЈАВИ НИТУ СВИКА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

Потпишан е договорот за изградба на пречистителната станица за отпадни води во Скопје. Проектот е вреден 200 милиони евра, од кои 136 милиони евра се ...
ЕУ ДОДЕЛИ ГРАНТ ОД 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ, СЕ ЧЕКА АРСОВСКА ДА ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДБА

ЕУ ДОДЕЛИ ГРАНТ ОД 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ, СЕ ЧЕКА АРСОВСКА ДА ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДБА

Европската унија додели грант од 70 милиони евра за изградба на пречистителната станица за отпадни води во Скопје. Со тоа, вкупната вредност на овој к ...
СЕ ОТСТРАНУВААТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕЧКИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС, ПРОЕКТ НА ЕУ ВРЕДЕН 24 МИЛИОНИ ЕВРА

СЕ ОТСТРАНУВААТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕЧКИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС, ПРОЕКТ НА ЕУ ВРЕДЕН 24 МИЛИОНИ ЕВРА

Продажбата на парцелата на која требаше да се гради пречистителна станица во Велес заедно со колекторски систем ја сопре постапката за нејзината изгра ...
ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ Е ЗАВРШЕН БЕЗ НИЕДНА ЗАБЕЛЕШКА АМА АРСОВСКА НЕ ГО ПОТПИШУВА ДОГОВОРОТ, НЕ КАЖУВА ЗОШТО

ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ Е ЗАВРШЕН БЕЗ НИЕДНА ЗАБЕЛЕШКА АМА АРСОВСКА НЕ ГО ПОТПИШУВА ДОГОВОРОТ, НЕ КАЖУВА ЗОШТО

Целата постапка за изградба на пречистителната станица за отпадни води во Скопје е завршена, но градоначалничката Данела Арсовска не сака да се потпиш ...
ЗАГЛАВИ ИЗГРАДБАТА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС ЗАШТО НА ПЛАНИРАНАТА ЛОКАЦИЈА ИМА ЛОЗОВИ НАСАДИ

ЗАГЛАВИ ИЗГРАДБАТА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО ВЕЛЕС ЗАШТО НА ПЛАНИРАНАТА ЛОКАЦИЈА ИМА ЛОЗОВИ НАСАДИ

Постапката за изградба на пречистителна станица со колекторски систем за отпадни води во Велес заглави поради административни проблеми. Причината е ло ...
ЕВРОПСКАТА БАНКА СМЕТА ДЕКА НЕМА ПРИЧИНА АРСОВСКА ДА ГО ПОНИШТИ ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ НУРЕДИНИ

ЕВРОПСКАТА БАНКА СМЕТА ДЕКА НЕМА ПРИЧИНА АРСОВСКА ДА ГО ПОНИШТИ ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ НУРЕДИНИ

Завршена е постапката за евалуација на понудите за пречистителната станица во Скопје и сега треба само да се донесе одлука за избор на фирмата која ќе ...
1 2 3 4 10 / 40 НАПИСИ