Таг: прегазување

БОБАН ИЛИЌ ОСУДЕН НА 6 ГОДИНИ ЗАТВОР, ТАТКОТО НА АЛМИР НА 6 МЕСЕЦИ

БОБАН ИЛИЌ ОСУДЕН НА 6 ГОДИНИ ЗАТВОР, ТАТКОТО НА АЛМИР НА 6 МЕСЕЦИ

Бобан Илиќ од Куманово, кој го прегази 4-годишниот Алмир Алиу, е осуден на 6 години затвор за сторено кривично дело тешки дела против безбедноста на л ...
БОБАН ИЛИЌ НЕ ГО ПРЕГАЗИЛ АЛМИР СО УМИСЛА, ПОКАЖА ПСИХИЈАТРИСКОТО ВЕШТАЧЕЊЕ

БОБАН ИЛИЌ НЕ ГО ПРЕГАЗИЛ АЛМИР СО УМИСЛА, ПОКАЖА ПСИХИЈАТРИСКОТО ВЕШТАЧЕЊЕ

Бобан Илиќ, осомничен за убиството на четиригодишниот Алмир Алиу пред Здравствениот дом во Куманово, не го извршил делото со умисла, покажа прихијатри ...
ПО 80 ПРИЈАВИ МЕСЕЧНО ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ВО СТРУМИЦА, А НЕМА ШЕЛТЕР ЦЕНТАР

ПО 80 ПРИЈАВИ МЕСЕЧНО ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ВО СТРУМИЦА, А НЕМА ШЕЛТЕР ЦЕНТАР

Расте бројот на жртвите од семејно насилство во струмичко, а најблискиот шелтер центар за згрижување е во Свети Николе и Скопје. Лани во Центарот за с ...
3 / 3 НАПИСИ