Таг: прекумерна тежина

ВОЗРАСТА И ДЕБЕЛИНАТА ГО СТАВААТ ТРАМП ВО ВИСОКОРИЗИЧНА ГРУПА НА ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19

ВОЗРАСТА И ДЕБЕЛИНАТА ГО СТАВААТ ТРАМП ВО ВИСОКОРИЗИЧНА ГРУПА НА ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19

Доналд Трамп, кој утрово објави дека имал позитивен тест за коронавирус, има неколку ризични фактори за да развие посериозни симптоми. Седумдесет и ч ...
ВО ИСХРАНАТА НА ВЕЛЕШКИТЕ ДЕЦА ТРЕБА ПОВЕЌЕ ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК, А ПОМАЛКУ БЛАГО ОТИ ИМА СЛУЧАИ НА ДЕБЕЛЕЕЊЕ

ВО ИСХРАНАТА НА ВЕЛЕШКИТЕ ДЕЦА ТРЕБА ПОВЕЌЕ ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК, А ПОМАЛКУ БЛАГО ОТИ ИМА СЛУЧАИ НА ДЕБЕЛЕЕЊЕ

Храната што ја добиваат велешките деца во градинките, учениците во ОУ „Блаже Конески“, каде има целодневен престој и во Средношколскиот дом е бактерио ...
РАСТЕ БРОЈОТ НА БОЛНИ ОД РАК ПРЕДИЗВИКАН ОД ДЕБЕЛИНА

РАСТЕ БРОЈОТ НА БОЛНИ ОД РАК ПРЕДИЗВИКАН ОД ДЕБЕЛИНА

Прекумерната тежина или дебелината е растечка причина за појава на рак во Велика Британија, додека канцерогено заболување предизвикано од пушење се на ...
3 / 3 НАПИСИ