Таг: преселба

КРАЛИЦАТА ЈА ПОДДРЖА ОДЛУКАТА НА ХАРИ И МЕГАН ДА ЖИВЕАТ ВО КАНАДА И БРИТАНИЈА

КРАЛИЦАТА ЈА ПОДДРЖА ОДЛУКАТА НА ХАРИ И МЕГАН ДА ЖИВЕАТ ВО КАНАДА И БРИТАНИЈА

Британската кралица Елизабета Втора одобри „период на транзиција“ во кој војводата и војвотката од Сасекс ќе може да живеат и во Канада и во Велика Бр ...
УШТЕ КАНАЛИЗАЦИЈАТА ДА СЕ ПРОВЕРИ И МОЖЕ СУДИИТЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛАТ ВО НОВАТА ЗГРАДА

УШТЕ КАНАЛИЗАЦИЈАТА ДА СЕ ПРОВЕРИ И МОЖЕ СУДИИТЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛАТ ВО НОВАТА ЗГРАДА

Основниот суд Скопје 1, кој уште е во старата зграда со лоши услови за работа на судиите, но и за обвинетите и странките во постапките, за еден месец ...
2 / 2 НАПИСИ