Таг: приклучок

НАТЕПАН РАКОВОДИТЕЛОТ НА ТЕТОВСКИ ВОДОВОД ОТИ НЕ САКАЛ ДА ДАДЕ ДОЗВОЛА ЗА ДИВ ПРИКЛУЧОК

НАТЕПАН РАКОВОДИТЕЛОТ НА ТЕТОВСКИ ВОДОВОД ОТИ НЕ САКАЛ ДА ДАДЕ ДОЗВОЛА ЗА ДИВ ПРИКЛУЧОК

Раководителот на Водовод при ЈКП „Тетово“ бил натепан во својата канцеларија бидејќи не сакал да даде дозвола за приклучок за вода, оти станувало збор ...
СКОПЈАНКА ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВСЕЛИ ВО СВОЈАТА КУЌА ОТИ ЧЕКА ЕВН ДА ЈА ПРИКЛУЧИ НА СТРУЈА

СКОПЈАНКА ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВСЕЛИ ВО СВОЈАТА КУЌА ОТИ ЧЕКА ЕВН ДА ЈА ПРИКЛУЧИ НА СТРУЈА

Скопјанка две и пол години чека ЕВН Македонија да ја приклучи на струја и поради тоа не може да се всели во нејзината легално изградена куќа. На 21 ок ...
ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ ДАВА ПО 150 ЕВРА ЗА ГАСИФИКАЦИЈА НА ДОМАЌИНСТВАТА

ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ ДАВА ПО 150 ЕВРА ЗА ГАСИФИКАЦИЈА НА ДОМАЌИНСТВАТА

Општина Куманово ќе се справува со загадениот воздух и заштитата на животната средина со субвенционирање на домаќинствата што ќе користат гас. „Сек ...
3 / 3 НАПИСИ