Таг: приколка

КАЈАКАРИТЕ ПРИВЕДЕНИ ОТИ ЈА ЧУВАА ПРИКОЛКАТА СО ОПРЕМА ДОДЕКА ЈА ОТСТРАНУВАА 20 ПОЛИЦАЈЦИ И БРОЈНИ ИНСПЕКТОРИ ВО СТРУГА

КАЈАКАРИТЕ ПРИВЕДЕНИ ОТИ ЈА ЧУВАА ПРИКОЛКАТА СО ОПРЕМА ДОДЕКА ЈА ОТСТРАНУВАА 20 ПОЛИЦАЈЦИ И БРОЈНИ ИНСПЕКТОРИ ВО СТРУГА

Со силно полициско обезбедување, без судски налог и присуство на извршител денеска во Струга се отстрануваше времена приколка во која е сместен кајака ...
ДЕСЕТМИНА СО ВЕЛОСИПЕДИ СО ПРИКОЛКИ ЌЕ ГО СОБИРААТ ЕЛЕКТРОНСКИОТ И ЕЛЕКТРИЧНИОТ ОТПАД ОД ТЕТОВО

ДЕСЕТМИНА СО ВЕЛОСИПЕДИ СО ПРИКОЛКИ ЌЕ ГО СОБИРААТ ЕЛЕКТРОНСКИОТ И ЕЛЕКТРИЧНИОТ ОТПАД ОД ТЕТОВО

Еколошкото друштво „Еко екшн“ за прв пат во Полошкиот Регион започнува со собирање електричен и електронски отпад. Денес во Тетово на десет мобилни со ...
ДРВОКРАДЕЦ СО ПРИКОЛКА ПОЛНА ДРВА ГО ПРЕГАЗИЛ БИТОЛСКИОТ КОМАНДИР НА ШУМСКАТА ПОЛИЦИЈА

ДРВОКРАДЕЦ СО ПРИКОЛКА ПОЛНА ДРВА ГО ПРЕГАЗИЛ БИТОЛСКИОТ КОМАНДИР НА ШУМСКАТА ПОЛИЦИЈА

  Вистинска драма се случила претпладнево во местото викано Избишки Долишта кај Ресен при акција на шумски полицајци да спречат нелегална сеча ...
3 / 3 НАПИСИ