Таг: Прилепска болница

СЕМЕЈНА ДРАМА

СЕМЕЈНА ДРАМА

Уште и за борба против непотизмот да почнат да рецитираат, ќе си помислиш, не дај боже - овие решиле да нè умрат. Од смеење.  ...
ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА АПАРАТ ЗА МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА

ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА АПАРАТ ЗА МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА

Пациентите од Прилеп и околните општини веќе нема да мораат за преглед на магнетна резонанца да патуваат во Скопје туку оваа здравствена услуга ќе ја ...
2 / 2 НАПИСИ