Таг: Прилепска пиварница

ИНФЕКТИВНОТО ВО ПРИЛЕП ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО СТАНИЦА ЗА КИСЛОРОД СО ДОНАЦИЈА НА „ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“

ИНФЕКТИВНОТО ВО ПРИЛЕП ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО СТАНИЦА ЗА КИСЛОРОД СО ДОНАЦИЈА НА „ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“

Општата болница „Борка Талески“ и Брзата помош во Прилеп добија 1,2 милиони денари донација од „Прилепска пиварница“.  Дел од донацијата ќе биде намен ...
„ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ ОДБЕЛЕЖА 40 ГОДИНИ СОРАБОТКА СО „ПЕПСИ“ СО ПРОСЛАВА И НОВО ГОЛЕМО ПРИЗНАНИЕ

„ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ ОДБЕЛЕЖА 40 ГОДИНИ СОРАБОТКА СО „ПЕПСИ“ СО ПРОСЛАВА И НОВО ГОЛЕМО ПРИЗНАНИЕ

„Прилепска пиварница“ на гламурозен начин го прослави својот 95. роденден и одбележа 40 години „пепси“ во Македонија, во присуство на високи претставн ...
40 ГОДИНИ „ПЕПСИ“ ВО МАКЕДОНИЈА – „ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ ГО ДОБИЛА ГОЛЕМИОТ СВЕТСКИ БРЕНД ПО ЕДЕН ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК

40 ГОДИНИ „ПЕПСИ“ ВО МАКЕДОНИЈА – „ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ ГО ДОБИЛА ГОЛЕМИОТ СВЕТСКИ БРЕНД ПО ЕДЕН ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК

Брендот „Пепси“ е роден во 1898 година, многу пред Бијонсе, Бекам, Меси и останатите да го пијат со сласт на малите екрани. Производ на Кејлеб Брадам, ...
„ЗЛАТЕН ДАБ“ СО СПЕЦИЈАЛНА СЕРИЈА БЕЗ ЕТИКЕТА ЗА СВЕТ БЕЗ ПРЕДРАСУДИ

„ЗЛАТЕН ДАБ“ СО СПЕЦИЈАЛНА СЕРИЈА БЕЗ ЕТИКЕТА ЗА СВЕТ БЕЗ ПРЕДРАСУДИ

„Златен Даб“ без етикета за да нема етикетирање! Тоа е пораката што Прилепска пиварница ја испраќа во продолжението на својата кампања насловена „Б ...
„ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ НАГРАДЕНА СО ЗЛАТНО ПРИЗНАНИЕ ОД „ПЕПСИ“

„ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА“ НАГРАДЕНА СО ЗЛАТНО ПРИЗНАНИЕ ОД „ПЕПСИ“

„Прилепска пиварница“ е годинашниот добитник на највисокото златно признание на PepsiCo Caleb Bradham Quality Excellence, со кое се наградуваат високи ...
5 / 5 НАПИСИ