Таг: приоритет

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ГИ ОДБИ ТУРИСТИЧКИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ПРИОРИТЕТ ВО ВАКЦИНИРАЊЕТО

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ГИ ОДБИ ТУРИСТИЧКИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ПРИОРИТЕТ ВО ВАКЦИНИРАЊЕТО

Министерството за здравство не го прифати барањето на хотелско-угостителските работници да бидат на приоритетната листа за вакцинирање против ковид-19 ...
ОСТАНАТИ СЕ 3.700 ОБРАСЦИ ЗА ПАСОШИ, ПРИОРИТЕТ ЌЕ ИМААТ ТИЕ ШТО СЕ БОЛНИ И ТИЕ ШТО ПЛАТИЛЕ ЗА ИТНА ПОСТАПКА, КАЖА ЧУЛЕВ

ОСТАНАТИ СЕ 3.700 ОБРАСЦИ ЗА ПАСОШИ, ПРИОРИТЕТ ЌЕ ИМААТ ТИЕ ШТО СЕ БОЛНИ И ТИЕ ШТО ПЛАТИЛЕ ЗА ИТНА ПОСТАПКА, КАЖА ЧУЛЕВ

Техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кажа дека до следната нарачка се останати 3.700 обрасци за пасоши, а има поднесено околу 16.500 бар ...
ДИПЛОМАТИТЕ НА ЕУ, ОБСЕ И УНИЦЕФ ВО ЗЕМЈАВА ЌЕ ИЗБЕГНУВААТ ХОТЕЛИ ШТО НЕМААТ ПРИСТАП ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ДИПЛОМАТИТЕ НА ЕУ, ОБСЕ И УНИЦЕФ ВО ЗЕМЈАВА ЌЕ ИЗБЕГНУВААТ ХОТЕЛИ ШТО НЕМААТ ПРИСТАП ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Мисиите на ЕУ и ОБСЕ и канцеларијата на УНИЦЕФ во земјава нема да организираат и одржуваат настани во хотели кои немаат целосен пристап за лица со поп ...
ИЗИИС ЈА ИСПИТУВА БЕЗБЕДНОСТА НА ГРАДИНКИТЕ ВО ОХРИД, КОСЕЛ НЕМА ДА СЕ ИСТРАЖУВА

ИЗИИС ЈА ИСПИТУВА БЕЗБЕДНОСТА НА ГРАДИНКИТЕ ВО ОХРИД, КОСЕЛ НЕМА ДА СЕ ИСТРАЖУВА

Четири екипи од Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (ИЗИИС) од вчера се во Охрид, ги испитуваат оштетувањата од земјотреси ...
4 / 4 НАПИСИ