Таг: природни катастрофи

ПРИРОДНИТЕ КАТАСТРОФИ НЕ ПОЗНАВААТ ГРАНИЦИ – ПОЖАРИТЕ И ПОПЛАВИТЕ ШТО ПУСТОШЕА НИЗ ЕВРОПА ГИ ОБЕДИНУВААТ ДРЖАВИТЕ ВО БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ПРИРОДНИТЕ КАТАСТРОФИ НЕ ПОЗНАВААТ ГРАНИЦИ – ПОЖАРИТЕ И ПОПЛАВИТЕ ШТО ПУСТОШЕА НИЗ ЕВРОПА ГИ ОБЕДИНУВААТ ДРЖАВИТЕ ВО БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

Пожарите кои летоска пустошеа по Медитеранот и Балканот, големата еколошка катастрофа што ја предизвикаа и напорите за обнова се дискутираат во јавнос ...
ПОГРАНИЧНИТЕ РЕГИОНИ СО ГРЦИЈА ЗАЕДНО ЌЕ СЕ ШТИТАТ ОД КАТАСТРОФИ

ПОГРАНИЧНИТЕ РЕГИОНИ СО ГРЦИЈА ЗАЕДНО ЌЕ СЕ ШТИТАТ ОД КАТАСТРОФИ

Пелагонискиот регион кај нас и Западна Македонија во Грција ќе ги подигнат хуманоста и солидарноста на повисоко ниво и ќе соработуваат во заштитата на ...
2 / 2 НАПИСИ