Таг: продавница

РУСИЈА ЌЕ ОТВОРИ ФРИШОПОВИ КАКО ОД СОВЕТСКО ВРЕМЕ ВО КОИ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЗАПАДНИ БРЕНДОВИ

РУСИЈА ЌЕ ОТВОРИ ФРИШОПОВИ КАКО ОД СОВЕТСКО ВРЕМЕ ВО КОИ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЗАПАДНИ БРЕНДОВИ

Русија ќе отвори фришопови во кои дипломати ќе можат да купуваат западни производи со странски валути, што ги потсети Русите на озлогласените продавни ...
„РОЛИНГ СТОУНС“ ВО ЛОНДОН ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ПРВА ПРОДАВНИЦА НА СВЕТОТ

„РОЛИНГ СТОУНС“ ВО ЛОНДОН ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ПРВА ПРОДАВНИЦА НА СВЕТОТ

Тоа е место каде што посветен фан ќе може да потроши 535 фунти на кристален бокал, 110 фунти на јакна или 15 фунти на памучна заштитна маска, сето тоа ...
2 / 2 НАПИСИ