Таг: продолжен викенд

ОД 11 ЧАСОТ В НЕДЕЛА ДО ВТОРНИК ВО 5 ЌЕ ТРАЕ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ВИКЕНДОВ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ОД 11 ЧАСОТ В НЕДЕЛА ДО ВТОРНИК ВО 5 ЌЕ ТРАЕ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ВИКЕНДОВ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Од 11 часот в недела до 5 часот во вторник ќе трае полицискиот час за претстојниот продолжен викенд за празниците Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Метод ...
НАД 10.000 МАКЕДОНЦИ ЗАМИНАА ВО ГРЦИЈА НА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД САМО ПРЕКУ ГРАНИЦАТА КАЈ ГЕВГЕЛИЈА

НАД 10.000 МАКЕДОНЦИ ЗАМИНАА ВО ГРЦИЈА НА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД САМО ПРЕКУ ГРАНИЦАТА КАЈ ГЕВГЕЛИЈА

Над десет илјади македонски граѓани во последниве 24 часа ја напуштија државата преку граничниот премин Богородица и заминаа во Грција на продолжен ви ...
ВОЗБУДЕНИ ПРАЗНИКОЉУПЦИ

ВОЗБУДЕНИ ПРАЗНИКОЉУПЦИ

1 Добро утро Македонци, драги сограѓани. Дали се наспавте? Или ќе поспиеме уште малку? Уште едно десетина години, а може и малку подолго. Дали по р ...
3 / 3 НАПИСИ