Таг: пруги

ВОЗОВИТЕ ДОЦНАТ СО ЧАСОВИ, ОД МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ ВЕЛАТ ПОРАДИ ТОПЛОТО ВРЕМЕ МОРА ДА ВОЗАТ ПОСПОРО

ВОЗОВИТЕ ДОЦНАТ СО ЧАСОВИ, ОД МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ ВЕЛАТ ПОРАДИ ТОПЛОТО ВРЕМЕ МОРА ДА ВОЗАТ ПОСПОРО

Поголемиот дел од патничките возови на Македонски железници последните десетина дена возат со големо задоцнување. Патниците реагираат дека доцнењето е ...
ДВА МЕСЕЦА НЕ Е ПОПРАВЕН ЕДИНСТВЕНИОТ ВОЗ КОЈ ОДИ СКОПЈЕ-ТЕТОВО-ГОСТИВАР-КИЧЕВО

ДВА МЕСЕЦА НЕ Е ПОПРАВЕН ЕДИНСТВЕНИОТ ВОЗ КОЈ ОДИ СКОПЈЕ-ТЕТОВО-ГОСТИВАР-КИЧЕВО

Железничката станица во Тетово повеќе од два месеца зјае празна. Пероните се пусти, нема патници, а шините веќе почнале да зараснуваат во коров. Единс ...
ПРОТИВПОЖАРНИОТ ВОЗ СО ДОЦНЕЊЕ ОД ЕДЕН МЕСЕЦ ПОЧНА ДА ВОЗИ

ПРОТИВПОЖАРНИОТ ВОЗ СО ДОЦНЕЊЕ ОД ЕДЕН МЕСЕЦ ПОЧНА ДА ВОЗИ

Од вчера, Македонски железници инфраструктура го пушти во сообраќај противпожарниот воз (ППВ), кои интервенира во случај на пожар покрај пругите. Оваа ...
3 / 3 НАПИСИ