Таг: Радмила Шеќеринска

1 7 8 986 / 86 НАПИСИ

ЧЕЧЕНСКА НЕВЕСТА

1 Ај сега да одиме на одмор, доста се зафркававме на ова топлово време. Договор за договор е постигнат. Како одат договорите во Македонија дури и во п ...
ТОДОРОВ НОЌЕСКА Ѝ ПРЕДЛОЖИ НА ШЕЌЕРИНСКА ИЗМЕНИ ВО ИЗБОРНИОТ ЗАКОН

ТОДОРОВ НОЌЕСКА Ѝ ПРЕДЛОЖИ НА ШЕЌЕРИНСКА ИЗМЕНИ ВО ИЗБОРНИОТ ЗАКОН

Ноќеска вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров од ВМРО-ДПМНЕ на колешката од преговорите Радмила Шеќеринска од СДСМ ѝ испратил предлог т ...
ЗАКОНОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ЌЕ СЕ ПОВЛЕЧЕ, ПРОВЕРКА НА ДОГОВОРЕНОТО ДО 31 АВГУСТ

ЗАКОНОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ЌЕ СЕ ПОВЛЕЧЕ, ПРОВЕРКА НА ДОГОВОРЕНОТО ДО 31 АВГУСТ

Преодна влада сто дена пред избори, суспендирање на новите измени во Законот за МВР, лидерска средба до крајот на август, прочистување на избирачкиот ...
И ДЕНЕСКА НЕМА ДОГОВОР НА ПАРТИИТЕ, ПРЕГОВОРИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ УТРЕ

И ДЕНЕСКА НЕМА ДОГОВОР НА ПАРТИИТЕ, ПРЕГОВОРИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ УТРЕ

Без договор завршија преговорите на политичките партии, потписнички на Договорот од Пржино, што се одржаа во резиденцијата на амбасадорот на САД во Ма ...
ЌЕ ПРОДОЛЖИМЕ ДА ОБЕЛЕЖУВАМЕ СЕ ШТО Е ГРЕШКА, НАЈАВИЈА ШАРЕНИТЕ

ЌЕ ПРОДОЛЖИМЕ ДА ОБЕЛЕЖУВАМЕ СЕ ШТО Е ГРЕШКА, НАЈАВИЈА ШАРЕНИТЕ

Боја со чаталот и вечерва се фрлаше на Собранието. Пред да почнат да бојат, шарените револуционери од говорница ја објаснија мисијата што ја имаат. ...
ЗАЕВ И ШЕЌЕРИНСКА ГО БОЈАТ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА

ЗАЕВ И ШЕЌЕРИНСКА ГО БОЈАТ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА

Специјалната единица за боење има засилување. Вечерва врз Министерството за правда боја фрлаат лидерот на опозицијата Зоран Заев и потпретседателката ...
1 7 8 986 / 86 НАПИСИ