Таг: Ранковце

СЛОБОДА БЕЗ ПРАВДА

СЛОБОДА БЕЗ ПРАВДА

Три достигнувања и едно разочарување ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РАНКОВЦЕ ЕДИНСТВЕН ШТО НЕМА ФЕЈСБУК, ОТИ ОПШТИНАТА Е ВО ДУПКА ОД 250.000 ЕВРА И НЕМА СО ШТО ДА СЕ ПОФАЛИ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РАНКОВЦЕ ЕДИНСТВЕН ШТО НЕМА ФЕЈСБУК, ОТИ ОПШТИНАТА Е ВО ДУПКА ОД 250.000 ЕВРА И НЕМА СО ШТО ДА СЕ ПОФАЛИ

Градоначалникот на Општина Ранковце Ивица Тошевски е единствениот градоначалник во државата кој нема фејсбук профил. Анализата што ја направил тим од ...
ПСИХИЧКИ БОЛНИ ПАТУВААТ 100 КИЛОМЕТРИ ЗА ДА СЕ ЛЕЧАТ, ОТИ НЕМА ПСИХИЈАТАР

ПСИХИЧКИ БОЛНИ ПАТУВААТ 100 КИЛОМЕТРИ ЗА ДА СЕ ЛЕЧАТ, ОТИ НЕМА ПСИХИЈАТАР

Пациенти со психички нарушувања од Крива Паланка, Кратово и Ранковце, патуваат од 50 до 100 километри за да сигнат на преглед кај специјалист, бидејќи ...
3 / 3 НАПИСИ