Таг: регулиран пазар

ЦЕНАТА НА ПЛИНОТ НЕ СЕ НАМАЛУВА ЗАЕДНО СО ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ ГОРИВА ОТИ НЕ Е РЕГУЛИРАНА

ЦЕНАТА НА ПЛИНОТ НЕ СЕ НАМАЛУВА ЗАЕДНО СО ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ ГОРИВА ОТИ НЕ Е РЕГУЛИРАНА

Цената на течниот нафтен гас (ТНГ) не се намалува паралелно со цените на бензинот и дизелот, кои што од октомври наваму се во надолна линија поради на ...
УЧИЛИШТАТА И БОЛНИЦИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОЕВТИНА СТРУЈА, ЕСМ ЌЕ ГО ПРЕЗЕМЕ ПАРНОТО ВО СКОПЈЕ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

УЧИЛИШТАТА И БОЛНИЦИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОЕВТИНА СТРУЈА, ЕСМ ЌЕ ГО ПРЕЗЕМЕ ПАРНОТО ВО СКОПЈЕ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Основните и средните училишта на територијата на цела држава ќе бидат префрлени на регулираниот пазар, додека сите здравствени установи ќе бидат обезб ...
2 / 2 НАПИСИ