Таг: реинфекции

1 2 3 7 10 / 64 НАПИСИ
РЕЧИСИ 15 ОТСТО ОД ТЕСТИРАНИТЕ СЕ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД, АКТИВНИ СЕ 540 БОЛНИ

РЕЧИСИ 15 ОТСТО ОД ТЕСТИРАНИТЕ СЕ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД, АКТИВНИ СЕ 540 БОЛНИ

Во последните 24 часа регистрирани се 108 позитивни на ковид-19 од 723 тестови, или 14,9 отсто од тестираните, од кои 29 се реинфекции, соопшти Минист ...
УШТЕ 93 ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС ОД 777 ТЕСТОВИ

УШТЕ 93 ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС ОД 777 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани 93 позитивни на ковид од 777 тестови, од кои 20 реинфекции, соопшти Министерството за здравство. Во текот на изм ...
УШТЕ 110 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 894 ТЕСТОВИ

УШТЕ 110 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 894 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа регистрирани се 110 позитивни на коронавирус од 894 тестови, од кои 18 се реинфекции, соопшти Министерството за здравство. Во те ...
ЗА ТРИ ДЕНА 135 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 2.257 ТЕСТОВИ

ЗА ТРИ ДЕНА 135 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 2.257 ТЕСТОВИ

Во последниве 3 дена се регистрирани се вкупно 135 позитивни на ковид-19 од 2.257 тестови, а нема починати, соопшти Министерството за здравство. Од вк ...
УШТЕ 93 БОЛНИ ОД КОВИД ОД 1.365 ТЕСТОВИ

УШТЕ 93 БОЛНИ ОД КОВИД ОД 1.365 ТЕСТОВИ

Уште 93 позитивни на коронавирус 1.365 тестови се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Од вкупниот број нови позитивни, 12 се ...
ЗА ТРИ ДЕНА ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 159 ПОЗИТИВНИ ОД 2.777 ТЕСТОВИ

ЗА ТРИ ДЕНА ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 159 ПОЗИТИВНИ ОД 2.777 ТЕСТОВИ

Вкупно тројца починати од ковид и 159 позитивни од 2.777 тестови се регистрирани во последните 3 дена (од 06.05 до 08.05.2022), соопшти Министерството ...
ЗА ТРИ ДЕНА 210 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 4.620 ТЕСТОВИ

ЗА ТРИ ДЕНА 210 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 4.620 ТЕСТОВИ

Во последните 3 дена (од 30.04 до 02.05.2022) регистрирани се 210 позитивни на коронавирус од 4.620 тестови и нема починати, соопшти Министерството за ...
ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 127 ПОЗИТИВНИ ОД 1.908 ТЕСТОВИ

ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 127 ПОЗИТИВНИ ОД 1.908 ТЕСТОВИ

Двајца починати од коронавирус и уште 127 позитивни од 1.908 тестови се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Од вкупниот број ...
ЕДЕН ПОЧИНАТ ОД КОВИД, УШТЕ 133 НОВОЗАРАЗЕНИ, АКТИВНИ СЕ 801 БОЛЕН

ЕДЕН ПОЧИНАТ ОД КОВИД, УШТЕ 133 НОВОЗАРАЗЕНИ, АКТИВНИ СЕ 801 БОЛЕН

Уште 133 новозаразени од ковид од 1.833 тестови и еден починат се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Од вкупниот број нови ...
ЕДЕН ПОЧИНАТ И 96 ПОЗИТИВНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 1.688 ТЕСТОВИ

ЕДЕН ПОЧИНАТ И 96 ПОЗИТИВНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 1.688 ТЕСТОВИ

Уште 96 новозаразени од ковид-19 од 1.688 тестови, од кои 14 реинфекции, се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Во текот ...
1 2 3 7 10 / 64 НАПИСИ