Таг: реконстуркција

ДРВО ПАДНА ВРЗ КОЛА ВО ДВИЖЕЊЕ ВО КАПИШТЕЦ

ДРВО ПАДНА ВРЗ КОЛА ВО ДВИЖЕЊЕ ВО КАПИШТЕЦ

Дрво утрово падна врз кола која со патници се движеше низ улицата Васил Ѓоргов во населбата Капиштец кај ТЦ „Зебра“. Граѓани кои минувале покрај улица ...
ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА СО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ИСТОЧНИОТ ВЛЕЗ ВО ГРАДОТ, РАБОТАТ 3 ФИРМИ ЗА БУЛЕВАРОТ ДА БИДЕ ГОТОВ ЗА 40 ДЕНА

ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА СО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ИСТОЧНИОТ ВЛЕЗ ВО ГРАДОТ, РАБОТАТ 3 ФИРМИ ЗА БУЛЕВАРОТ ДА БИДЕ ГОТОВ ЗА 40 ДЕНА

Источниот влез на Скопје ќе добие нов асфалт и велосипедска патека во овој дел од градот. Град Скопје денеска почна со реконструкција на булеварот Але ...
2 / 2 НАПИСИ