Таг: Рената Треневска Дескоска

ВО СДСМ ПОДЕЛЕНОСТ ОКОЛУ ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРИ ИЗБОРИ ОТИ ВИСИ ЦЕНЗУСОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ

ВО СДСМ ПОДЕЛЕНОСТ ОКОЛУ ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРИ ИЗБОРИ ОТИ ВИСИ ЦЕНЗУСОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ

До крајот на неделата се очекува седница да има Централниот одбор на СДСМ, на кој ќе се расправа за предлогот на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан ...
ДЕСКОСКА ВО ПРАВДА, АРБР АДЕМИ ВО ОБРАЗОВАНИЕ, АЛАЃОЗОСКИ СИ ЗАМИНУВА ОД КУЛТУРА

ДЕСКОСКА ВО ПРАВДА, АРБР АДЕМИ ВО ОБРАЗОВАНИЕ, АЛАЃОЗОСКИ СИ ЗАМИНУВА ОД КУЛТУРА

Рената Тренеска Дескоска од министер за образование од СДСМ оди во министерството за правда, а во образование Арбр Адеми, сегашен заменик министер за ...
ПОРАДИ ИСЕЛУВАЊЕТО ИМА СЕ ПОМАЛКУ УЧЕНИЦИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

ПОРАДИ ИСЕЛУВАЊЕТО ИМА СЕ ПОМАЛКУ УЧЕНИЦИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Трендот на опаѓање на учениците и бројот на децата во Република Македонија е загрижувачки, изјави министерката за образование Рената Треневска Дескоск ...
3 / 3 НАПИСИ