Таг: Репортери без граници (РСФ)

МАКЕДОНИЈА ЗА ДВЕ МЕСТА ПОГОРЕ СПОРЕД СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ОПСТОЈУВА НЕКАЗНИВОСТА ЗА ЗАКАНИТЕ, ВЕЛИ ИЗВЕШТАЈОТ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

МАКЕДОНИЈА ЗА ДВЕ МЕСТА ПОГОРЕ СПОРЕД СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ОПСТОЈУВА НЕКАЗНИВОСТА ЗА ЗАКАНИТЕ, ВЕЛИ ИЗВЕШТАЈОТ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

Македонија годинава е на 90 место според Светскиот индекс за слободата на медиумите на француската организација Репортери без граници (РСФ), и за разл ...
МАКЕДОНИЈА НА 92. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ, ТРИ МЕСТА ПОГОРЕ ОД ЛАНИ

МАКЕДОНИЈА НА 92. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ, ТРИ МЕСТА ПОГОРЕ ОД ЛАНИ

Македонија годинава е на 92 место според Светскиот индекс за слободата на медиумите на француската организација Репортери без граници (РСФ), и за разл ...
МАКЕДОНИЈА НА 95. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

МАКЕДОНИЈА НА 95. МЕСТО СПОРЕД ИНДЕКСОТ ЗА СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ НА РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ

Македонија и годинава е на 95. место според Светскиот индекс за слободата на медиумите на француската организација Репортери без граници (РСФ), и за р ...
3 / 3 НАПИСИ