Таг: решение за изолација

СЕКОЈ ЌЕ ИМА ПРИСТАП САМО ДО СВОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА КОВИД ИЗОЛАЦИЈА НА ВЕБ ПЛАТФОРМА, ВЕЛИ ВЛАДАТА

СЕКОЈ ЌЕ ИМА ПРИСТАП САМО ДО СВОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА КОВИД ИЗОЛАЦИЈА НА ВЕБ ПЛАТФОРМА, ВЕЛИ ВЛАДАТА

Секој кој има потреба да дојде до сопственото решение за изолација поради тоа што е позитивен на ковид-19 или имал контакт со позитивен, ќе има приста ...
308 ЛИЦА ОД ТЕТОВО И ГОСТИВАР ДОБИЈА КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ОТИ БЕГАЛЕ ОД КОВИД ИЗОЛАЦИЈА

308 ЛИЦА ОД ТЕТОВО И ГОСТИВАР ДОБИЈА КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ОТИ БЕГАЛЕ ОД КОВИД ИЗОЛАЦИЈА

Триста и осум жители на Тетово и Гостивар, за период од изминативе 9 месеци добија кривични пријави за повеќе прекршоци, како на пример дека не биле н ...
2 / 2 НАПИСИ