Таг: ретки болести

1 2 3 4 5 19 30 / 186 НАПИСИ
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХАНТЕРОВ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ХАНТЕРОВ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПРИМАРНА ХИПЕРОКСАЛУРИЈА ТИП 1

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ПРИМАРНА ХИПЕРОКСАЛУРИЈА ТИП 1

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: СИНДРОМ НА МОРВАН

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: СИНДРОМ НА МОРВАН

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: АРНОЛД-КЈАРИЕВА МАЛФОРМАЦИЈА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: АРНОЛД-КЈАРИЕВА МАЛФОРМАЦИЈА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: МЕЛКЕРСОН-РОЗЕНТАЛОВ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: МЕЛКЕРСОН-РОЗЕНТАЛОВ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ВРОДЕН ДОЛГ QT СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ВРОДЕН ДОЛГ QT СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: АЛТЕРНИРАЧКА ХЕМИПЛЕГИЈА ВО ДЕТСТВОТО

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: АЛТЕРНИРАЧКА ХЕМИПЛЕГИЈА ВО ДЕТСТВОТО

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението на лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
ПАНДЕМИЈАТА ГИ ОТЕЖНИ ДИЈАГНОСТИЦИРАЊЕТО И ЛЕКУВАЊЕТО, КАЖАА НА ПОЧЕТОКОТ НА КАМПАЊАТА „ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ 2022“

ПАНДЕМИЈАТА ГИ ОТЕЖНИ ДИЈАГНОСТИЦИРАЊЕТО И ЛЕКУВАЊЕТО, КАЖАА НА ПОЧЕТОКОТ НА КАМПАЊАТА „ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ 2022“

Со осветлување на Самуиловата тврдина, денеска започна националната кампања „Ги запознаваме ретките болести 2022“. Во боите на ретките болести ќе свет ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
НОВИ РЕТКИ БОЛЕСТИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ СО ЧЕТВРТАТА ГОДИШНА КАМПАЊА ВО ФЕВРУАРИ

НОВИ РЕТКИ БОЛЕСТИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ СО ЧЕТВРТАТА ГОДИШНА КАМПАЊА ВО ФЕВРУАРИ

Гордана Лолеска, „Супер радио“ и здруженијата „Ретко е да си редок“ и „Живот со предизвици“ и оваа, четврта година по ред ќе ја запознаваат јавноста с ...
1 2 3 4 5 19 30 / 186 НАПИСИ