Таг: реваншизам

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ЌЕ ИСКЛУЧИ ОД ТИМОТ ЧЕТВОРИЦА КОИ СЕ ПОД ИСТРАГА НА ОБВИНИТЕЛСТВОТО

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ЌЕ ИСКЛУЧИ ОД ТИМОТ ЧЕТВОРИЦА КОИ СЕ ПОД ИСТРАГА НА ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Новиот претседател на Република Северна Македонија Стево Пендаровски ќе се зафати со реформа на разузнавачките служби, особено во делот на Агенцијата ...
ДОЛГИ НОЖИЊА

ДОЛГИ НОЖИЊА

1 Годината си заминува заедно со заминувањето на Никола Груевски. Богами, сериозно нѐ измалтретира. Мачно беше неговото заминување. Најмалку три годин ...
ОДГОВОРНОСТ ЗА НАПАДОТ НА СОБРАНИЕТО МОРА ДА ИМА, НО БЕЗ РЕВАНШИЗАМ, „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ НЕ СЕ ТЕРОРИСТИ, РЕЧЕ ИВАНОВ

ОДГОВОРНОСТ ЗА НАПАДОТ НА СОБРАНИЕТО МОРА ДА ИМА, НО БЕЗ РЕВАНШИЗАМ, „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ НЕ СЕ ТЕРОРИСТИ, РЕЧЕ ИВАНОВ

Претседателот Ѓорге Иванов рече дека мора да има одговорност за организираниот напад на Собранието на 27 април годинава, но дека при тоа мора да се по ...
3 / 3 НАПИСИ