Таг: родителска куќа

ОТВОРЕНА КУЌА ЗА РОДИТЕЛИ ШТО НЕ СЕ ОД СКОПЈЕ, А ЧИИ ДЕЦА СЕ ЛЕКУВААТ ОД МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

ОТВОРЕНА КУЌА ЗА РОДИТЕЛИ ШТО НЕ СЕ ОД СКОПЈЕ, А ЧИИ ДЕЦА СЕ ЛЕКУВААТ ОД МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Куќа за родители што не се од Скопје, а чии деца се лекуваат на хемато-онколошкото одделение на Клиниката за детски болести, беше отворена денеска во ...
НА ДЕТСКА КЛИНИКА ОТВОРЕНА СОБА ЗА ИГРА ЗА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК

НА ДЕТСКА КЛИНИКА ОТВОРЕНА СОБА ЗА ИГРА ЗА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК

На Клиниката за детски болести во Скопје денес беше отворена „тивка соба“ за децата болни од малигни заболувања, a кои се лекуваат на одделението за х ...
2 / 2 НАПИСИ