Таг: руски олигарх

ГЕРМАНИЈА ЈА ЗАПЛЕНИ НАЈГОЛЕМАТА ЈАХТА НА СВЕТОТ ОТКАКО УТВРДИ ДЕКА МУ ПРИПАЃА НА РУСКИ ОЛИГАРХ

ГЕРМАНИЈА ЈА ЗАПЛЕНИ НАЈГОЛЕМАТА ЈАХТА НА СВЕТОТ ОТКАКО УТВРДИ ДЕКА МУ ПРИПАЃА НА РУСКИ ОЛИГАРХ

Германските власти ја запленија најголемата јакта на светот откако добиле потврда дека е поврзана со рускиот олигарх Алишер Усманов. Истрагата утврдил ...
ЈАХТА НА РУСКИ ОЛИГАРХ ЗАГЛАВЕНА ВО НОРВЕШКА ЗАШТО НИКОЈ НЕ САКА ДА Ѝ ПРОДАДЕ ГОРИВО

ЈАХТА НА РУСКИ ОЛИГАРХ ЗАГЛАВЕНА ВО НОРВЕШКА ЗАШТО НИКОЈ НЕ САКА ДА Ѝ ПРОДАДЕ ГОРИВО

Суперјахтата на рускиот олигарх Владимир Стржалковски стои заглавена во норвешко пристаниште зашто никој не сака да продаде гориво за неа. Поранешниот ...
2 / 2 НАПИСИ