Таг: сајт

„ДУНА“ ГО ДОБИЛА САЈТОТ НА ДИК БЕЗ ПОТПИШАНА ИЗЈАВА ЗА СЕРИОЗНОСТ И СО ЛАЖИРАНИ ПОДАТОЦИ, СЕ ВЕЛИ ВО ПРИФАТЕНАТА ЖАЛБА ЗА ПОНИШТЕНИОТ ТЕНДЕР

„ДУНА“ ГО ДОБИЛА САЈТОТ НА ДИК БЕЗ ПОТПИШАНА ИЗЈАВА ЗА СЕРИОЗНОСТ И СО ЛАЖИРАНИ ПОДАТОЦИ, СЕ ВЕЛИ ВО ПРИФАТЕНАТА ЖАЛБА ЗА ПОНИШТЕНИОТ ТЕНДЕР

Компјутерската фирма „Дуна“ која што го доби поништениот тендер за набавка на софтвер за веб сајтот на Државната изборна комисија не потпишала Изјава ...
ПАДНА САЈТОТ НА ДИК СО РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ИЗБОРИТЕ

ПАДНА САЈТОТ НА ДИК СО РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ИЗБОРИТЕ

Веб сајтот на Државната изборната комисија, каде што треба да се објавуваат резултатите од предвремените парламентарни избори е паднат, веднаш откако ...
САЈТОТ НА ДИК НЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИКОТ ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМ

САЈТОТ НА ДИК НЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИКОТ ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМ

Сајтот на Државната изборна комисија не работи од понеделникот, 8 април 2019 година. На него пишува дека сајтот во моментот се реконструира и ќе биде ...
3 / 3 НАПИСИ