Таг: СЏФ

ТАПАНАРОТ ДРАГАН ТЕОДОСИЕВ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД МУЗИЧАР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ТАПАНАРОТ ДРАГАН ТЕОДОСИЕВ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД МУЗИЧАР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Тапанарот и композитор Драган Теодосиев е годинешниот добитник на традиционалната награда за најдобар млад македонски џез музичар, што ја доделува Ско ...
СМЕ ЗГРЕШИЛЕ ЗА ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ, ЗА СКОПЈЕ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ЌЕ ЧЕКАМЕ ДОПОЛНИТЕЛЕН РОК ОД МИНИСТЕРОТ АДЕМИ, ВЕЛИ МУЗИЧКАТА КОМИСИЈА

СМЕ ЗГРЕШИЛЕ ЗА ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ, ЗА СКОПЈЕ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ЌЕ ЧЕКАМЕ ДОПОЛНИТЕЛЕН РОК ОД МИНИСТЕРОТ АДЕМИ, ВЕЛИ МУЗИЧКАТА КОМИСИЈА

„Човечки е да се згреши, ние згрешивме во одбивањето на пријавата на фестивалот Златно славејче. Фестивалот имал целосна документација и ќе добие пари ...
2 / 2 НАПИСИ