Таг: СДПМ

ЈАНАКИЕСКИ МУ НАРЕДИЛ НА СЕГАШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДИК ДЕРКОВСКИ ДА СЕ НАПРАВИ ИЗМАМАТА СО РАДА ШЕКЕРОВСКА НА ИЗБОРИТЕ ВО 2011, СЕ СЛУШНА ВО БОМБИТЕ ЗА „ТИТАНИК“

ЈАНАКИЕСКИ МУ НАРЕДИЛ НА СЕГАШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДИК ДЕРКОВСКИ ДА СЕ НАПРАВИ ИЗМАМАТА СО РАДА ШЕКЕРОВСКА НА ИЗБОРИТЕ ВО 2011, СЕ СЛУШНА ВО БОМБИТЕ ЗА „ТИТАНИК“

Претседателот на Државната изборна комисија (ДИК) Оливер Дерковски, како тогашен партиски војник, два дена пред изборите во 2011 година добива инструк ...
ДВЕ РАДМИЛИ ШУКУРОСКИ ИМ ГО МАТАТ УМОТ НА ПРИЛЕПЧАНИ

ДВЕ РАДМИЛИ ШУКУРОСКИ ИМ ГО МАТАТ УМОТ НА ПРИЛЕПЧАНИ

Една млада жена на околу 30-ина години и една возрасна жена која е влезена во деветтата деценија од животот, препознавааат прилепчани, по веста дека и ...
РАДМИЛА ШУКУРОСКА НАСПРОТИ ШЕЌЕРИНСКА, СТЕВО ПРОДАНОВСКИ, НАМЕСТО ПЕНДАРОВСКИ

РАДМИЛА ШУКУРОСКА НАСПРОТИ ШЕЌЕРИНСКА, СТЕВО ПРОДАНОВСКИ, НАМЕСТО ПЕНДАРОВСКИ

И на овие избори ќе има дублери на носителите на листи на СДСМ. Партијата СДПМ најде луѓе кои ќе бидат носители на листа со имињата Стево Продановски, ...
3 / 3 НАПИСИ