Таг: семејство

1 2 3 4 10 / 34 НАПИСИ
ДУПЛИ ТРОШОК

ДУПЛИ ТРОШОК

Значи, и авион може да падне, ама ДУИ не смее да падне. ...
ПО ИЗЛЕТУВАЊЕТО НА КОЛАТА ВО ЛЕПЕНЕЦ, СЕ УДАВИЛЕ БРАЧНА ДВОЈКА И 16-ГОДИШНИОТ СИН, ПОСТАРИОТ БРАТ СЀ УШТЕ Е НА ОПОРАВУВАЊЕ ВО БОЛНИЦА

ПО ИЗЛЕТУВАЊЕТО НА КОЛАТА ВО ЛЕПЕНЕЦ, СЕ УДАВИЛЕ БРАЧНА ДВОЈКА И 16-ГОДИШНИОТ СИН, ПОСТАРИОТ БРАТ СЀ УШТЕ Е НА ОПОРАВУВАЊЕ ВО БОЛНИЦА

Сите патници во автомобилот „БМВ“ со косовски таблички, членови на исто семејство: таткото Н.П., мајката М.П. и нивниот 16-годишен син, се извлечени д ...
ОДБЕЛЕЖАНА 80-ГОДИШНИНАТА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КОМУНИСТИЧКАТА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА

ОДБЕЛЕЖАНА 80-ГОДИШНИНАТА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КОМУНИСТИЧКАТА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА

На денешен ден во 1943 година, во куќата на тетовското семејство Јовановски, формирана е Комунистичката партија на Македонија (КПМ). На состанокот на ...
80 ГОДИНИ БИТОЛСКО ПАРТИЗАНСКО СЕМЕЈСТВО ЧУВАЛО КАКО АМАНЕТ СЛИКИ НА ЕВРЕЈСКИ УМЕТНИК, МУ ГИ ПРЕДАДЕ НА НЕГОВИ ИЗРАЕЛСКИ РОДНИНИ

80 ГОДИНИ БИТОЛСКО ПАРТИЗАНСКО СЕМЕЈСТВО ЧУВАЛО КАКО АМАНЕТ СЛИКИ НА ЕВРЕЈСКИ УМЕТНИК, МУ ГИ ПРЕДАДЕ НА НЕГОВИ ИЗРАЕЛСКИ РОДНИНИ

Стотици цртежи со висок уметнички квалитет изработени од младиот талентиран Евреин од Битола, Гастон Гамлиел, денес на 80-годишнината од депортацијата ...
ИМАМЕ ВРВНИ ЛЕКАРИ И ОПРЕМА, НЕМАМЕ СИСТЕМ, РЕЧЕ ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ КОЈ СЕ СООЧИЛ СО ЧЕКАЊЕ ДИЈАГНОСТИКА ЗА БЛИЗОК ЧЛЕН НА СЕМЕЈСТВОТО БОЛЕН ОД РАК

ИМАМЕ ВРВНИ ЛЕКАРИ И ОПРЕМА, НЕМАМЕ СИСТЕМ, РЕЧЕ ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ КОЈ СЕ СООЧИЛ СО ЧЕКАЊЕ ДИЈАГНОСТИКА ЗА БЛИЗОК ЧЛЕН НА СЕМЕЈСТВОТО БОЛЕН ОД РАК

„И јас сум имал болни од рак во моето блиско семејство и исто така сме поминувале низ процес на чекање, снимања итн... Системот треба да функционира, ...
ИЗЛОЖБА ЗА НАЈБОГАТОТО СЕМЕЈСТВО ДАНАБАШ И ЗА ЕДНО ОД ТРИТЕ НАЈСВИРЕПИ УБИСТВА НА СТОЛЕТИЕТО ВО БИТОЛА

ИЗЛОЖБА ЗА НАЈБОГАТОТО СЕМЕЈСТВО ДАНАБАШ И ЗА ЕДНО ОД ТРИТЕ НАЈСВИРЕПИ УБИСТВА НА СТОЛЕТИЕТО ВО БИТОЛА

Во Битола за првпат преку веродостојни архивски материјали е претставена животната приказна на познатата трговска фамилија Данабаш од почетоците на 20 ...
ТАТКО, МАЈКА И ЌЕРКА ПОЧИНАЛЕ ДОМА ОД КОВИД-19, НЕ ДОШЛЕ НА ЛЕКУВАЊЕ ВО БОЛНИЦА, ВЕЛАТ ОД КОВИД-ЦЕНТАРОТ ВО ТЕТОВО

ТАТКО, МАЈКА И ЌЕРКА ПОЧИНАЛЕ ДОМА ОД КОВИД-19, НЕ ДОШЛЕ НА ЛЕКУВАЊЕ ВО БОЛНИЦА, ВЕЛАТ ОД КОВИД-ЦЕНТАРОТ ВО ТЕТОВО

Три членови од Тетовско од исто семејство се заразиле од ковид-19 и набрзо починале. Иако сите тројца биле во многу тешка состојба, не побарале лекарс ...
СВЕКОРОТ И ДЕВЕРОТ ЈА ИЗБРКАА СНААТА СО ТРИ ДЕЦА ОД КУЌАТА КОЈА БЕШЕ РЕНОВИРАНА ВО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО ШТИП

СВЕКОРОТ И ДЕВЕРОТ ЈА ИЗБРКАА СНААТА СО ТРИ ДЕЦА ОД КУЌАТА КОЈА БЕШЕ РЕНОВИРАНА ВО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО ШТИП

Штипјанката Елена Манасиева и нејзините три деца само три месеци живееја во домот кој беше целосно реновиран и опремен во повеќемесечната хуманитарна ...
ДЕТЕТО ОД СТРУШКО МИСЛЕШЕВО КОЕ НЕ ГО ПРИМАА В БОЛНИЦА, КОНЕЧНО ЌЕ БИДЕ ЗГРИЖЕНО ВО УЧИЛИШТЕ ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

ДЕТЕТО ОД СТРУШКО МИСЛЕШЕВО КОЕ НЕ ГО ПРИМАА В БОЛНИЦА, КОНЕЧНО ЌЕ БИДЕ ЗГРИЖЕНО ВО УЧИЛИШТЕ ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Дванаесетгодишниот син во петчленото семејството Рајчиноски во струшко Мислешево, кој има лесна попреченост во развојот, ќе биде згрижен во Посебното ...
ЧЛЕНОВИ ОД ИСТО СЕМЕЈСТВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ИСТОВРЕМЕНО ВО БИТОЛА, ТЕРМИНОТ ТРАЕ 8 ДЕНА И АВТОМАТСКИ СЕ БРИШЕ

ЧЛЕНОВИ ОД ИСТО СЕМЕЈСТВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ИСТОВРЕМЕНО ВО БИТОЛА, ТЕРМИНОТ ТРАЕ 8 ДЕНА И АВТОМАТСКИ СЕ БРИШЕ

Воведени се олеснети околности за оние кои имаат закажани по два члена од исто семејство за да можат да се вакцинираат против ковид-19 во исто време, ...
1 2 3 4 10 / 34 НАПИСИ