Таг: семкарница

СЈО НА СЕМКАРНИЦАТА Ѝ ПЛАЌАЛО ЗА КИРИЈА, А НЕ ЗА БАДЕМИ И КИКИРИТКИ

СЈО НА СЕМКАРНИЦАТА Ѝ ПЛАЌАЛО ЗА КИРИЈА, А НЕ ЗА БАДЕМИ И КИКИРИТКИ

Семкарницата во објектот на СЈО на фирмата „Чеза комерц“, која се затвори и потоа под наем била дадена како помошна просторија за истражување на еконо ...
КОЧАН И АДВОКАТОТ МЕСТО ВО СЈО ВЛЕГОА ВО СЕМКАРНИЦА

КОЧАН И АДВОКАТОТ МЕСТО ВО СЈО ВЛЕГОА ВО СЕМКАРНИЦА

Осомничениот бизнисмен Сеад Кочан и неговиот адвокат Никола Додевски пред денешниот распит во СЈО ја згрешија вратата и место кај обвинителството влег ...
2 / 2 НАПИСИ