Таг: сертификат за вакцинација

МАЖ ВО ИТАЛИЈА ПРОБАЛ СО ЛАЖНА РАКА ДА ДОБИЕ СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА

МАЖ ВО ИТАЛИЈА ПРОБАЛ СО ЛАЖНА РАКА ДА ДОБИЕ СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА

50-годишник се обидел да го излаже персоналот во клиника во северна Италија да му стават вакцина во вештачка рака место во неговата, во обид да дојде ...
ПАРТИИТЕ НА МИТИНЗИ НЕ БАРААТ СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА, А ВО ПРОТОКОЛИТЕ СТОИ ДЕКА Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ЗА НАСТАНИ НА ОТВОРЕНО

ПАРТИИТЕ НА МИТИНЗИ НЕ БАРААТ СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА, А ВО ПРОТОКОЛИТЕ СТОИ ДЕКА Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ЗА НАСТАНИ НА ОТВОРЕНО

Политичките партии завчера и официјално ја почнаа изборната кампања за претстојните локални со митинзи, но без да се почитуваат ковид протоколите. Нит ...
2 / 2 НАПИСИ