Таг: штандови

НА 21 ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДСКИ ПАРК ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВУВААТ МОБИЛНИ ШТАНДОВИ ЗА ПИЈАЛОЦИ И ХРАНА

НА 21 ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДСКИ ПАРК ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВУВААТ МОБИЛНИ ШТАНДОВИ ЗА ПИЈАЛОЦИ И ХРАНА

Од март нема да може кој каде сака да поставува мобилни штандови во Градскиот парк за продажба на пијалоци и храна. Во првиот и вториот дел од паркот ...
РИМ ГИ ОТСТРАНИ ШТАНДОВИТЕ СО СУВЕНИРИ ВО БЛИЗИНА НА ИСТОРИСКИТЕ СПОМЕНИЦИ

РИМ ГИ ОТСТРАНИ ШТАНДОВИТЕ СО СУВЕНИРИ ВО БЛИЗИНА НА ИСТОРИСКИТЕ СПОМЕНИЦИ

Штандовите за сувенири кои беа поставени пред некои од најпознатите и најзначајни историски споменици во Рим се отстранети, за да се подобри изгледот ...
2 / 2 НАПИСИ