Таг: штипска болница

ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ДОБИ НОВ АПАРАТ ЗА АНЕСТЕЗИЈА И ОТВОРИ ВТОРА ОПЕРАЦИОНА САЛА

ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ДОБИ НОВ АПАРАТ ЗА АНЕСТЕЗИЈА И ОТВОРИ ВТОРА ОПЕРАЦИОНА САЛА

Штипската клиничка болница денеска отвори втора операциона сала, на која досега ѝ недостасуваше апарат за анестезија, со што пациентите побрзо ќе доби ...
ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО ШТИП ЌЕ СЕ ГРАДИ СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ОД ИПА ПРОГРАМАТА

ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО ШТИП ЌЕ СЕ ГРАДИ СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ОД ИПА ПРОГРАМАТА

Инфективната клиника во Штип, која е руинирана, а е централна установа од овој вид каде се лекуваат пациенти од целата источна Македонија, ќе се гради ...
2 / 2 НАПИСИ